Nyheder | Om Acme | Kontakt | Hoppeborge, m.v..... |
Svar på de almindeligste spørgsmål..

Hvor opererer vi: Vi er baseret på det Mønske opland, og huserer primært her, samt i det Sydsjællandske. Vi har dog også haft afstikkere til Lolland-Falster. Men giv os et kald, og vi kan da prøve at finde ud af noget.

 

Musikstil: Vores foretrukne musikstil er 80-90-musikken. Dette gælder såvel dansk som udenlandsk. Dog er vi updateret med de nyeste hits, således at der burde være musik for enhver smag. Men vi gør gerne det, at når du booker os, tager vi lige en snak om hvordan og hvem publikum er, og hvad forventningerne er. Således at begge parter er enige om hvad genrer der skal spilles, og hvilke der skal undgås. Naturligvis kan vi sagtens improvisere i løbet af festen, således at der er dømt danseglæde natten igennem.

 

Pladesamling: Vores pladesamling spænder over et bredt spektrum, og det er således meget få numre vi ikke kan klare. 

 

Plads: Igen er det jo hvilken slags fest det er, der bestemmer hvor meget vi skal tage med. Dette tager vi også lige en lille hurtig snak om, når du booker os. Men en typisk suppe-steg-is-opstilling vil komme til at fylde omkrig 2*3 meter. Dog kan vi godt klemme os ned på mindre, men det aftales som sagt bare ved bookingen.

 

Strøm: Alt afhængig hvad kunden ønsker, kan vi klare os med en almindelig 230 volts stikkontakt, og helt op til 3*32A, hvis det skal være stort.

 

Priser: Vi har ikke nogen faste tariffer, men laver et godt tilbud til jer, fra gang til gang.

 

Er der andre spørgmål, eller ønsker du at få uddybet nogle af tingene, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. Dette kan gøres på tlf. 21278913, eller mail  tom@diskacme.dk
 

På forhånd tak.. Mobildiskotek ACME

 20/3-2010
Ny hjemmeside.......

7/1-2010
Billeder fra 2. juledag 2...

28/12-2009
Billeder fra Mønshallen 2...